Zamieszczone przez eaglemirek
[O2] Wskaźnik średniego spalania
Zwiń
X
-
[O2] Wskaźnik średniego spalania
Witam.
Próbowałem znaleźć ten temat ale bez powodzenia (może jest zbyt późno). Otóż chciałbym przy kolejnym tankowaniu (zawsze to robię "do pełna") móc skasować oprócz kilometrów także wskazania średniego spalania. Czy to możliwe? Cieszę się swoją ślicznotką (O2FL combi 1.9Tdi BXE) drugi miesiąc więc jeszcze mało wiem o jej możliwościach.
Czytając inne tematy mam wrażenie że wszystko jest możliwe
Pozdrawiam i czekam na porady i wskazówkipozdrawiam Pakoś - teraz 147KM/328Nm
-
-
pacocases, ustawiasz na wyświetlaczu średnie spalanie i przyciskasz dłużej guzik reset na prawej manetce ( ten od spodu manetki, nie ten podwójny na jej końcu ). Ty jak się domyślam przytrzymujesz ten na zestawie wskaźników do zerowania przebiegu.Jest: Czarna OIIFL Combi 1,8 TSI + DSG
Była: Czarna OII 1,9 TDI (BXE)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez kowal 2002pacocases, ustawiasz na wyświetlaczu średnie spalanie i przyciskasz dłużej guzik reset na prawej manetce ( ten od spodu manetki, nie ten podwójny na jej końcu ). Ty jak się domyślam przytrzymujesz ten na zestawie wskaźników do zerowania przebiegu.saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez vazKasuję u siebie przyciskiem reset na tablicy wskaźnikówZamieszczone przez kowal 2002przyciskasz dłużej guzik reset na prawej manetce ( ten od spodu manetki, nie ten podwójny na jej końcu ).Załączone plikiPW - OFF. Nie mam czasu na odpisywanie... sorryyyy
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez PAOLO ESCOZamieszczone przez vazKasuję u siebie przyciskiem reset na tablicy wskaźnikówZamieszczone przez kowal 2002przyciskasz dłużej guzik reset na prawej manetce ( ten od spodu manetki, nie ten podwójny na jej końcu ).Antyfotoradar Valentine1
Harry II Classic+Sirio ML145
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez PAOLO ESCOZamieszczone przez vazczy coś się może stać przy takim kasowaniu
Nic się nie stanie.Antyfotoradar Valentine1
Harry II Classic+Sirio ML145
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez vazZamieszczone przez PAOLO ESCOZamieszczone przez vazczy coś się może stać przy takim kasowaniu
Nic się nie stanie.Jest: Czarna OIIFL Combi 1,8 TSI + DSG
Była: Czarna OII 1,9 TDI (BXE)
Komentarz
-
Komentarz